Vakkundig vloeronderhoud

in Den Haag en omstreken

✓ Voor kantoren en bedrijven

✓ 24 uur beschikbaar

✓ Milieuvriendelijke reiniging

Wilt u vloeronderhoud laten uitvoeren in uw kantoor- of bedrijfspand in de regio Den Haag? Dan staan wij van Raymond Westen, gevestigd in Wateringen, voor u klaar. Of u nu een marmoleum-, linoleum-, pvc-, tapijt- houtenvloer of een stenen vloer heeft; wij bieden er het beste onderhoudsprogramma voor aan. We luisteren goed naar uw wensen en bepalen zo de schoonmaakaanpak die het gewenste resultaat oplevert.

Bent u geïntereseerd?

Het juiste vloeronderhoud voor uw pand in Den Haag of omgeving

Wanneer u ons inschakelt voor vloeronderhoud voor uw pand in de regio Den Haag, heeft u verschillende mogelijkheden omtrent de frequentie en duur van het onderhoud. U kiest uit:

  • Dagelijks onderhoud: stofwissen, stofzuigen, vegen en/of moppen.
  • Kort periodiekonderhoud: opwrijven en/of schrobben.
  • Langperiodiekonderhoud: strippen, conserveren en/of impregneren.

Geniet van een volledig schoon pand dankzij onze andere diensten

Naast vloeronderhoud voert ons bedrijf uit Wateringen, in de buurt van Den Haag, nog andere reinigingsdiensten uit. Laat bijvoorbeeld de gevel van uw bedrijfsgebouw vakkundig door ons schoonmaken en vergeet ook uw glazen niet. Dankzij onze inzet ziet uw pand er snel weer netjes uit.

Vraag om een offerte of om meer informatie voor uw bedrijf

Bent u geïnteresseerd in het vloeronderhoud dat wij in Den Haag en omgeving uitvoeren? Neem contact met ons op door te bellen naar 0174-518160 of 06-54970123 of te e-mailen naar [email protected]. Wij zijn 24 uur per dag bereikbaar en beantwoorden graag al uw vragen.

×

WhatsApp met ons

× WhatsApp met ons