Diensten van

Raymond Westen
Schoonmaakdiensten

Glas- en Gevelreiniging

Onze diensten

Gevelreiniging

Een schone gevel zorgt voor een aantrekkelijke entree voor uw medewerkers, klanten en andere bezoekers van uw kantoorpand of bedrijfsruimte. Naast het feit dat een schone gevel goed is voor de uitstraling van uw bedrijf en haar imago, draagt het reinigen van uw gevel ook bij aan een langere levensduur van uw gevel. Uiteraard wordt bij het reinigen van de gevels voldaan aan alle milieueisen die hiervoor zijn opgesteld.

Glasbewassing

Dagelijks zijn onze glazenwassers in de weer om ramen van kantoren en bedrijfspanden te wassen. Het onderhoud van uw kantoor of bedrijfspand is onderdeel van de uitstraling van uw organisatie. Naast het feit dat schone ramen een representatieve uitstraling geven, moet het functionele aspect niet vergeten worden. Wanneer ramen niet regelmatig worden onderhouden krijgen de verontreinigde buitenlucht en de zure regen de kans om uw ramen aan te tasten. Het periodiek reinigen van uw ramen voorkomt dat de ramen later niet met chemische producten gereinigd hoeven te worden.

Onze glazenwassers zijn in het bezit van het SVS-glazenwassersdiploma,het IPAF voor het besturen van diversen hoogwerkers en het VCA diploma,kortom u haalt een gediplomeerd bedrijf in huis.

Tele-wash systeem glasbewassing

Bij het glazenwassen met het tele-wash systeem glasbewassing wordt gebruik gemaakt van gedemineraliseerd water (demi water). Dit is gewoon leidingwater waaruit alle toevoegingen zoals kalk en mineralen worden gefilterd. Hierdoor wordt het  vuil oplossend vermogen van het water verhoogd en droogt het na gebruik streep en kleurloos op.

De basis van het tele-wash systeem glasbewassing wordt gevormd door een speciale aangepaste aanhanger die is voorzien van een waterreservoir waarin 800 liter osmose water, 100 meter slang, waterpompen en meerdere tele-wash  stokken vervoerd kunnen worden, zodat zij geheel zelfstandig kunnen draaien. Dit is ruim voldoende om met twee vakmensen tegelijkertijd een middel groot gebouw te kunnen bewassen.

 Voordelen tele-wash systeem glasbewassing

  • Milieuvriendelijke;geen reinigingsmiddelen.
  • Minder snelle bevuiling.
  • Doordat in het gebruikte water geen metaaldeeltjes zitten wordt het risico van statische oplading gereduceerd.
  • Vlek- en streepvrije opdroging, zelfs in direct zonlicht.
  • Geschikt voor het reinigen van glas,kozijnen,lichtbakken,gevelbeplating enz.
  • Optimale bereikbaarheid boven tuinbeplanting, fonteinen, bij koepels, overkappingen en winkelpromenades.
  • Veilige en verantwoorde arbeidsomstandigheden.
Oplevering

Raymond Westen Schoonmaakdiensten levert ieder nieuw of verbouwd object brandschoon op. Vaak is het na een grondige verbouwing of nieuwbouw een grote puinhoop in en om een object. Raymond Westen Schoonmaakdiensten zorgt ervoor dat het object na de schoonmaakbeurt bij projectontwikkelaars, makelaars en eigenaren kraakhelder wordt opgeleverd.

Schoonmaakonderhoud

Een schone en opgeruimde werkplek is een visitekaartje voor uw organisatie. Daarnaast zorgt een schone werkplek voor een prettige werkomgeving voor uw medewerkers. Een schone en opgeruimde omgeving is de basis van een productieve en gezonde werksfeer. Raymond Westen schoonmaakdiensten biedt u:

  • Een schone en representatieve werkplek;
  • Werkprogramma’s die op uw wensen en behoefte zijn afgestemd;
  • Milieu ontlastende manier van schoonmaken.

Door zoveel mogelijk gebruik te maken van microvezeltechniek wordt het gebruik van schoonmaakmiddelen tot een minimum beperkt. Dit heeft een positieve uitwerking op zowel het milieu als de prijs.

Vloeronderhoud

Of het nu een marmoleum-, linoleum-, pvc-, houtenvloer of een vloer van steen betreft, Raymond Westen Schoonmaakdiensten heeft voor u het beste onderhoudsprogramma. Het reinigen van de vloer kan bestaan uit dagelijks onderhoud (stofwissen, stofzuigen, vegen, moppen), kort periodiek onderhoud (opwrijven, schrobben) of lang periodiek (strippen, conserveren, impregneren).

Samen met u bepaald Raymond Westen Schoonmaakdiensten wat voor u de beste oplossing is om uw vloer in topconditie te houden.Een verzorgd tapijt en schoon meubilair dragen bij aan de uitstraling van uw pand. Het reinigen van uw tapijt en meubilair is niet alleen hygiënisch maar zorgt ook voor een langere levensduur. Voor de tapijtreiniging werken wij samen met een gespecialiseerd bedrijf, zij zijn onderdeel van de wereldwijd marktleider op het gebied van tapijtreiniging en meubelreiniging. Onze partners worden zorgvuldig geselecteerd, dus u kunt erop vertrouwen dat zij aansluiten bij de filosofie van Raymond Westen schoonmaakdiensten.

×

WhatsApp met ons

× WhatsApp met ons