Een professionele glazenwasserij

nabij Den Haag

✓ Voor kantoren en bedrijven

✓ 24 uur beschikbaar

✓ Milieuvriendelijke reiniging

Als u een glazenwasserij zoekt in de regio Den Haag om de glazen van uw kantoor te wassen, is Raymond Westen uit Wateringen u graag van dienst. Als sinds 1994 zijn wij actief in de schoonmaakbranche. Voor een professionele glasbewassing van uw kantoor of bedrijfspand in Den Haag of omgeving, zit u bij ons dan ook zeker goed. Onze glazenwassers zijn namelijk in het bezit van het SVS-glazenwassersdiploma, het IPAF voor het besturen van diverse hoogwerkers en het VCA-diploma. U bent dan ook gegarandeerd van kwaliteit en veiligheid.

Bent u geïntereseerd?

De voordelen van onze glazenwasserij in de regio Den Haag op een rij

Is het tijd om de glazen van uw kantoor in Den Haag of omstreken te wassen? U doet er zeker goed aan om dit op tijd te laten doen, want een schoon kantoorpand geeft een goede, representatieve uitstraling van uw organisatie. Voor een professionele glasbewassing van uw kantoor in Den Haag, schakelt u onze glazenwasserij uit Westland in. Bij ons profiteert u namelijk onder andere van de volgende voordelen:

  • Milieuvriendelijke reiniging
  • Veilige en verantwoorde arbeidsomstandigheden
  • Vlek- en streepvrije opdroging, zelfs in direct zonlicht
  • Gereduceerd risico op statische oplading, doordat in het gebruikte water geen metaaldeeltjes zitten
  • Optimale bereikbaarheid boven en bij tuinbeplanting, fonteinen, koepels, overkappingen en winkelpromenades

Ga meteen voor een volledige reiniging van uw pand

Raymond Westen is niet alleen een glazenwasserij in de buurt van Den Haag, waarvan de medewerkers de glazen van uw kantoor wassen. Naast een professionele glasbewassing van uw kantoor in Den Haag, kunt u bij ons namelijk ook terecht voor andere schoonmaakdiensten. Laat bijvoorbeeld uw gevel grondig reinigen en voorzie ook uw zonnepanelen van een schoonmaakbeurt. Dan ziet uw pand er snel weer keurig uit.

Vraag een offerte aan voor uw bedrijf

Wilt u onze glazenwasserij inschakelen om de glazen van uw kantoor in de regio Den Haag vakkundig te wassen? Waar in Den Haag uw bedrijfspand ook staat; wij voeren er graag een professionele glasbewassing uit. Vraag hiervoor eenvoudig een offerte aan door te bellen naar 0174-518160 of 06-54970123 of te mailen naar [email protected].

×

WhatsApp met ons

× WhatsApp met ons