Uw glazenwasser

in gemeente Westland

✓ Voor kantoren en bedrijven

✓ 24 uur beschikbaar

✓ Milieuvriendelijke reiniging

Bent u op zoek naar een professionele glazenwasser uit gemeente Westland, omdat uw kantoor of bedrijfspand wel glasbewassing kan gebruiken? In dat geval schakelt u het best Raymond Westen uit Wateringen in. Wij zijn namelijk een ervaren bedrijf dat elke opdracht nauwkeurig uitvoert. Omdat we al sinds 1994 actief zijn in de schoonmaakbranche, kunt u erop rekenen dat we de glasbewassing van uw kantoor in Westland op een professionele manier uitvoeren.

Bent u geïntereseerd?

Onze glazenwasser maakt uw kantoor in Westland middels glasbewassing representatief

Het tijdig inschakelen van een professionele glazenwasser voor de glasbewassing van uw kantoor in Westland is erg belangrijk. Zo houdt u uw kantoor namelijk representatief voor gasten, klanten, cliënten en natuurlijk uw collega’s. Bovendien kunnen we naast het wassen van uw ramen, ook uw complete gevel reinigen. We zorgen er graag voor dat uw bedrijfspand er tiptop uit komt te zien, ongeacht de grootte ervan.

Veilig en betrouwbaar

Onze medewerkers zijn in het bezit van het SVS-glazenwassersdiploma, het IPAF voor het besturen van diverse hoogwerkers en het VCA-diploma. Hierdoor weet u zeker dat we kwaliteit leveren en dat we veilig te werk gaan. Bovendien kiezen wij voor milieuvriendelijke reiniging en zorgen we voor een vlek- en streepvrije opdroging. Wanneer u op zoek bent naar een professionele glazenwasser voor de glasbewassing van uw kantoor in Westland, bent u bij ons dus op de goede plaats.

Vraag naar de mogelijkheden voor uw kantoor of organisatie

Bent u benieuwd wat wij voor uw kantoorpand kunnen betekenen? Neem dan gerust contact met ons op door te bellen naar 0174-518160 of 06-54970123 of een e-mail te sturen naar [email protected]. Wij vertellen u graag meer over onze uitgebreide dienstverlening. Wist u bijvoorbeeld dat u ons ook kunt inschakelen voor het onderhoud van uw zonnepanelen in Den Haag? Onze medewerkers schakelt u dus voor allerhande klussen in. Geen enkele opdracht gaan we uit de weg. Wilt u een glazenwasser inschakelen voor moeilijk bereikbare glazen, bijvoorbeeld boven tuinbeplanting, fonteinen, koepels of overkappingen? Wij staan voor u klaar!

×

WhatsApp met ons

× WhatsApp met ons