Dé glazenwasser voor

uw bedrijfspand in Rijswijk

✓ Voor kantoren en bedrijven

✓ 24 uur beschikbaar

✓ Milieuvriendelijke reiniging

Bent u op zoek naar een professionele glazenwasser, zodat de glazen van uw bedrijfs- of kantoorpand in Rijswijk er weer spik en span uit komen te zien? Dan is Raymond Westen hét schoonmaakbedrijf dat u nodig heeft. Wij zijn namelijk al sinds 1994 actief in de schoonmaakbranche en hebben daarmee de nodige ervaring opgedaan. Bovendien maken we als glazenwasser gebruik van het tele-wash-systeem, waar vele kantoorpanden in Rijswijk en omgeving de voordelen al van hebben ondervonden.

Bent u geïntereseerd?

De voordelen van onze glazenwasser voor uw pand in Rijswijk

Het tele-wash-systeem waar wij gebruik van maken, wordt gevormd door een speciaal aangepaste aanhanger die van alle gemakken is voorzien. Om een middelgroot gebouw te kunnen bewassen, zijn slechts twee vakmensen nodig. Dit maakt uw opdracht een stuk voordeliger. Bovendien maken we gebruik van milieuvriendelijke middelen, zoals gedemineraliseerd water. Dit water bevat geen kalk en mineralen en heeft daarmee een hoger vuiloplossend vermogen dan gewoon water. Bovendien droogt het water streep- en kleurloos op en is het risico op statische oplading met dit water gereduceerd. Wilt u weten van welke voordelen u nog meer profiteert als u onze glazenwasser inschakelt voor uw bedrijfspand in Rijswijk? Lees dan ons gedetailleerde dienstenoverzicht eens goed door.

Vraag naar de mogelijkheden voor uw bedrijfs- of kantoorpand

Heeft u vragen over onze diensten of wilt u weten of we als glazenwasser ook in te schakelen zijn in andere gebieden, bijvoorbeeld in Delft of Westland? Neem dan gerust contact met ons op. U bereikt ons door te bellen naar 0174-518160 of 06-54970123 of een e-mail te sturen naar [email protected].

×

WhatsApp met ons

× WhatsApp met ons