Een professionele glazenwasser

in Delft

✓ Voor kantoren en bedrijven

✓ 24 uur beschikbaar

✓ Milieuvriendelijke reiniging

Wie een professionele glazenwasser nodig heeft in Delft, kan hiervoor het best Raymond Westen uit Wateringen inschakelen. Al sinds 1994 zijn we werkzaam in de schoonmaakbranche. Hierdoor hebben we de nodige ervaring en weten we als geen ander hoe we de glasbewassing van uw bedrijfspand in Delft perfect uit kunnen voeren. Onze enthousiaste medewerkers zorgen graag voor een streepvrij en vlekkeloos resultaat, zodat uw kantoorpand er representatief uitziet voor bezoekers en werknemers.

Bent u geïntereseerd?

Onze glazenwasser geeft uw kantoorpand in Delft de perfecte uitstraling

Veel bedrijven uit Delft die op zoek zijn naar een glazenwasser voor professionele glasbewassing, komen bij ons uit. Wij begrijpen namelijk als geen ander dat uw kantoor- of bedrijfspand onderdeel is van de uitstraling van uw organisatie. U wilt dan natuurlijk het liefst dat het er tiptop uitziet. Daarom maken onze glazenwassers gebruik van het tele-wash-systeem. Hierbij gebruiken ze gedemineraliseerd water, wat een hoger vuiloplossend vermogen heeft in vergelijking met gewoon water en wat streep- en kleurloos opdroogt. Mede dankzij dit systeem worden we in de wijde omgeving van Delft ingeschakeld als glazenwasser. Zo gaan we ook regelmatig naar Rijswijk en Westland.

Geef uw zakelijke opdracht aan ons door

Wanneer u een glazenwasser nodig heeft voor uw bedrijfs- of kantoorpand in Delft, komen wij graag de glasbewassing voor u uitvoeren. Mochten uw gevel, vloer of zonnepanelen ook toe zijn aan een grondige schoonmaak of aan onderhoud, dan kunt u ook op ons rekenen. Geef daarom gerust uw wensen aan ons door en wij kijken wat we voor u als glazenwasser in Delft kunnen betekenen. Heeft u vragen over de glasbewassing van uw pand in Delft of over onze andere diensten? Neem dan gerust contact met ons op door te bellen naar 0174-518160 of 06-54970123 of een e-mail te sturen naar [email protected].

×

WhatsApp met ons

× WhatsApp met ons