Gevelonderhoud

in Den Haag

✓ Voor kantoren en bedrijven

✓ 24 uur beschikbaar

✓ Milieuvriendelijke reiniging

Voor professioneel gevelonderhoud in Den Haag of omgeving, schakelt u Raymond Westen in. Wij zijn een schoonmaakbedrijf met inmiddels jarenlange ervaring. Al sinds 1994 zijn we actief in de schoonmaakbranche en sindsdien hebben we dus al vele gebouwen in Den Haag en omgeving van gevelonderhoud voorzien. Vanwege onze ervaring en expertise bent u ervan verzekerd dat uw gevel bij ons in goede handen is.

Bent u geïntereseerd?

Een representatieve uitstraling dankzij gevelonderhoud in Den Haag

Door tijdig de gevel van uw bedrijfs- of kantoorpand te laten onderhouden, zorgt u ervoor dat uw gebouw een representatieve uitstraling behoudt. Een goed onderhouden gevel bevordert de uitstraling van uw gehele organisatie, niet alleen voor uw werknemers en uzelf, maar ook voor eventuele bezoekers. Wacht er daarom niet te lang mee en schakel de professionals van Raymond Westen uit Wateringen direct in. Onze specialisten komen desgewenst ook direct uw glazen wassen. Of uw pand nu in Den Haag, Rijswijk of Delft staat; onze glazenwassers komen graag bij u langs.

Maak voor uw bedrijf een afspraak met onze professionals

Wilt u graag dat onze professionals bij uw bedrijf in Den Haag langskomen voor gevelonderhoud of heeft u vragen over onze diensten? Neem dan direct contact met ons op om een afspraak te maken of uw vragen te stellen. U bereikt ons door te bellen naar 0174-518160 of 06-54970123 of door een e-mail te sturen naar [email protected]. Wij staan u graag te woord.

×

WhatsApp met ons

× WhatsApp met ons